۞ اطلاعیه :
آکادمی فارکس ایرانیان، با پوشش لحظه‌ای و به‌روز اخبار روز اقتصاد دیجیتال دنیا، فارکس، بورس، ارزهای دیجیتال همراه شما خواهد بود.

موقعیت شما : صفحه اصلی » پزشکی، بهداشت و زیبایی
  • شناسه : 42602
  • ۰۳ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۸
  • 35 بازدید
  • ارسال توسط :
ثبت بیشترین حجم ترافیک در آزادراه تهران - شمال
ثبت بیشترین حجم ترافیک در آزادراه تهران – شمال

ثبت بیشترین حجم ترافیک در آزادراه تهران – شمال

رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: در حال حاضر بیشترین حجم ترافیک در آزادراه تهران–شمال، به‌ویژه در محدوده‌های پل زنگوله و سیاه‌بیشه مشاهده می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار احمد کرمی اسد با اشاره به آغاز موج سفرهای نوروزی گفت: طی روزهای اخیر مسیرهای خروجی تهران به ویژه به سمت استان‌های مسافرپذیر با ترافیک سنگین مواجه بوده‌اند، به‌طوری‌که در مقاطعی برای روان‌سازی عبور و مرور، محدودیت‌های ترافیکی و طرح یک‌طرفه اجرا شده است.

وی در ادامه افزود: در حال حاضر بیشترین حجم ترافیک در آزادراه تهران–شمال، به‌ویژه در محدوده‌های پل زنگوله و سیاه‌بیشه مشاهده می‌شود و در صورت ادامه این شرایط، احتمال اعمال مجدد محدودیت و هدایت یک‌طرفه تردد به سمت شمال وجود دارد.

رئیس پلیس راه راهور فراجا همچنین از بارش باران در ۱۰ استان خبر داد و گفت: استان‌های کردستان، همدان، اردبیل، کرمانشاه، زنجان، لرستان، ایلام، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری با بارندگی و لغزندگی جاده‌ها مواجه هستند که این موضوع می‌تواند خطرات رانندگی را افزایش دهد.

سردار کرمی اسد با تأکید بر رعایت قوانین رانندگی تصریح کرد: رانندگان باید با توجه کامل به مسیر، رعایت فاصله طولی و پرهیز از سرعت غیرمجاز، ایمنی سفر خود و دیگران را تضمین کنند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا همچنین از مسافران خواست با توجه به شرایط جوی و ترافیکی، برنامه‌ریزی دقیق‌تری برای سفرهای خود داشته باشند.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*

11 − 3 =