۞ اطلاعیه :
از امروز، آکادمی فارکس ایرانیان، با پوشش لحظه‌ای و بروز اخبار روز اقتصاد دنیا، فارکس، بورس، ارزدیجیتال و اقتصاد ایران، همراه شما خواهد بود.

موقعیت شما : صفحه اصلی » بانک، بیمه و بودجه
  • شناسه : 5917
  • ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۸
  • 37 بازدید
  • ارسال توسط :

دومین دوره جشنواره ثور آغاز به‌ کار کرد

شرکت اطلاع‌رسانی و آموزش بورس با همکاری دبیرخانه جشنواره ثور‌، دومین دوره این جشنواره را با موضوع بورس و صنعت مالی برگزار می‌کند.

هدف این جشنواره، معرفی آثار نوآورانه و خلاقانه در حوزه‌های مختلف مالی و بورس است‌ و تلاش دارد در کنار توسعه سواد مالی‌ و سرمایه‌گذاری هوشمند در جامعه، فضایی برای تبادل ایده‌ها، ارتقای سطح تولیدات هنری و رسانه‌ای مرتبط با این صنعت‌ ایجاد کند.

علاقمندان می‌توانند آثار خود در سه رشته‌ فیلم‌نامه فیلم‌‌ کوتاه، نمایشنامه‌ و تبلیغات خلاقانه بصری تا تاریخ ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ از طریق وب‌سایت sorawards.com (http://sorawards.com/) به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

آثار برتر تبلیغات خلاقانه در نمایشگاه‌ها و رویدادهای مالی و سرمایه‌گذاری به نمایش درآمده‌ و برای برندگان بخش فیلم‌نامه و نمایشنامه نیز علاوه بر جوایز نقدی، کمک‌هزینه‌ برای تولید‌ آثار برگزیده‌ در نظر گرفته خواهد شد.

جشنواره-ثور

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*

یک × 5 =