۞ اطلاعیه :
از امروز، آکادمی فارکس ایرانیان، با پوشش لحظه‌ای و بروز اخبار روز اقتصاد دنیا، فارکس، بورس، ارزدیجیتال و اقتصاد ایران، همراه شما خواهد بود.

موقعیت شما : صفحه اصلی » فناوری
  • شناسه : 855
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۷
  • 54 بازدید
  • ارسال توسط :
موضع‌گیری وزارت ارتباطات در برابر محدودیت‌های اینترنت
موضع‌گیری وزارت ارتباطات در برابر محدودیت‌های اینترنت

موضع‌گیری وزارت ارتباطات در برابر محدودیت‌های اینترنت

علیرضا عبداللهی نژاد روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور در نشست ویژه کارزار رفع فیلترینگ در روز جهانی اینترنت گفت:«موضع رسمی وزارت ارتباطات این است که محدودیت‌های اینترنت برداشته شود.»

علیرضا عبداللهی نژاد روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در همزمان با روز جهانی اینترنت گفت:«آنچه که مشخص است این است که موضع رسمی وزارت ارتباطات این است که محدودیت های اینترنت برداشته شده و در این مسیر گشایش اتفاق بیفتد.»

موضع‌گیری وزارت ارتباطات در برابر محدودیت‌های اینترنت

او در این باره گفت:«آنچه که به ما مربوط بود تهیه شد و در اختیار دولت و رئیس جمهور قرار گرفت. موضوع اینترنت بارها چه از جانت اقای هاشمی و چه از جانب سخنگوی دولت اعلام شده است و دولت هم اکنون در حال پیگیری این مسئله است. امیدواریم که در آینده نیز گشایش‌هایی صورت بگیرد.»

۳۲۳

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*

یک × پنج =