۞ اطلاعیه :
از امروز، آکادمی فارکس ایرانیان، با پوشش لحظه‌ای و بروز اخبار روز اقتصاد دنیا، فارکس، بورس، ارزدیجیتال و اقتصاد ایران، همراه شما خواهد بود.

موقعیت شما : صفحه اصلی » فناوری
  • شناسه : 16283
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۱
  • 29 بازدید
  • ارسال توسط :
حذف خطای آیفون که کلمه «ترامپ» را به جای «نژادپرست» پیشنهاد می‌داد
حذف خطای آیفون که کلمه «ترامپ» را به جای «نژادپرست» پیشنهاد می‌داد

حذف خطای آیفون که کلمه «ترامپ» را به جای «نژادپرست» پیشنهاد می‌داد

اپل اعلام کرد که باگ دیکته صوتی آیفون که کلمه “Trump” را به جای “racist” پیشنهاد می‌داد، برطرف شده است.

نگار علی- اپل اعلام کرد که یک مشکل نرم‌افزاری در قابلیت دیکته صوتی آیفون را برطرف خواهد کرد؛ این باگ باعث می‌شد هنگام گفتن کلمه “racist” (نژادپرست)، ابتدا “Trump” (ترامپ) در متن ظاهر شود و سپس اصلاح گردد.

این مشکل پس از انتشار ویدئوهایی در شبکه‌های اجتماعی توجه زیادی جلب کرد. اپل ضمن تأیید این ایراد، اعلام کرد که مدل‌های تشخیص گفتار ممکن است به دلیل همپوشانی آوایی، گاهی کلمات اشتباهی را نمایش دهند. این اصلاح در حالی انجام می‌شود که اپل اخیراً اعلام کرده است که برنامه‌ای برای سرمایه‌گذاری ۵۰۰ میلیارد دلاری و ایجاد ۲۰ هزار شغل در آمریکا دارد و اینکار هم‌زمان با تهدیدهای ترامپ درباره اعمال تعرفه‌های جدید انجام می‌گیرد.

منبع: theglobeandmail

۲۲۷۲۲۷

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*

5 × 1 =