۞ اطلاعیه :
از امروز، آکادمی فارکس ایرانیان، با پوشش لحظه‌ای و بروز اخبار روز اقتصاد دنیا، فارکس، بورس، ارزدیجیتال و اقتصاد ایران، همراه شما خواهد بود.

موقعیت شما : صفحه اصلی » صنعت و معدن و تجارت
  • شناسه : 21873
  • ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۶
  • 10 بازدید
  • ارسال توسط :
توسعه و ارتقا کیفیت در صنعت رنگ و رزین با تحول در نظام استانداردسازی
توسعه و ارتقا کیفیت در صنعت رنگ و رزین با تحول در نظام استانداردسازی

توسعه و ارتقا کیفیت در صنعت رنگ و رزین با تحول در نظام استانداردسازی

معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران گفت: تحول در نظام استانداردسازی و ارزیابی انطباق در صنعت رنگ و رزین باعث توسعه این صنعت و تولید محصولات با کیفیت می‌شود. 

به گزارش اقتصادآنلاین، انوشه رحمانی، معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران در آیین افتتاحیه نهمین کنگره بین المللی رنگ و پوشش ضمن تاکید بر گذر از استانداردهای اجباری به مقررات فنی که یکی از راهبردهای این سازمان است، گفت: در حال حاضر حدود ۲۷۵ واحد تولیدی در این حوزه تحت پوشش استاندارد قرار دارد و تاکنون هزار و 272 پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری و 110 پروانه کاربرد علامت استاندارد اختیاری(تشویقی) در این زمینه صادر شده است.

رحمانی در این رویداد با اشاره به ضرورت توجه به صنعت رنگ و رزین گفت: تحول در نظام استانداردسازی و ارزیابی انطباق در صنعت رنگ و رزین باعث توسعه این صنعت و تولید محصولات با کیفیت می‌شود. 
 
نهمین کنگره بین المللی رنگ و رزین به ابتکار انجمن علمی رنگ ایران، دانشگاه امیرکبیر، پژوهشکده رنگ و پلیمر و پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه امیرکبیر، با حضور متخصصان، پژوهشگران، دانشگاهیان، تولید کنندگان و انجمن های علمی و صنعتی رنگ و رزین، 17 و 18 اردیبهشت در مرکز همایش‌های بین‌المللی کیش برگزار شد.

 

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*

14 + چهارده =