۞ اطلاعیه :
از امروز، آکادمی فارکس ایرانیان، با پوشش لحظه‌ای و بروز اخبار روز اقتصاد دنیا، فارکس، بورس، ارزدیجیتال و اقتصاد ایران، همراه شما خواهد بود.

موقعیت شما : صفحه اصلی » صنعت و معدن و تجارت
  • شناسه : 20347
  • ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۹
  • 19 بازدید
  • ارسال توسط :
برای نجات از تورم و ناترازی‌ها باید روابط خودمان را با دنیا اصلاح کنیم
برای نجات از تورم و ناترازی‌ها باید روابط خودمان را با دنیا اصلاح کنیم

برای نجات از تورم و ناترازی‌ها باید روابط خودمان را با دنیا اصلاح کنیم

عضو هیات نمایندگان اتاق تهران بیان کرد: اگر نتوانیم معادلات خود را با دنیا حل کنیم، به نظر من سال آینده سال خوبی برای اقتصاد کشور و فعالان اقتصادی نخواهد بود.

علی نقیب، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادآنلاین بیان کرد: سال ۱۴۰۳ به دلیل تورم زیادی که به‌ کسب‌وکارها و قیمت‌ها ضربه زد و مشکلات گشایش اعتباری که برای فعالان اقتصادی به‌ویژه تولیدکنندگان ایجاد شد، مسلماً سال خوبی برای فعالان اقتصادی نبوده است. مشکلات زیادی داشتیم و امیدواریم که در سال جدید این مشکلات حل شود.

نقیب افزود: اگر بتوانیم روابط خود را با دنیا اصلاح کنیم و صرفاً با نگاه‌های ایدئالیستی جلو نرویم، به نظر من کشور می‌تواند از این وضعیت تورم‌زا و ناترازی‌هایی که در حوزه‌هایی مانند انرژی و سایر موارد و کمبودها وجود دارد، نجات پیدا کند. 

به گفته نقیب، این تغییرات یک‌شبه رخ نمی‌دهد، اما با برنامه‌ریزی امکان‌پذیر است.

عضو هیات نمایندگان اتاق تهران تاکید کرد: اما اگر نتوانیم معادلات خود را با دنیا حل کنیم، به نظر من سال آینده سال خوبی نخواهد بود.

 

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*

1 × چهار =