۞ اطلاعیه :
از امروز، آکادمی فارکس ایرانیان، با پوشش لحظه‌ای و بروز اخبار روز اقتصاد دنیا، فارکس، بورس، ارزدیجیتال و اقتصاد ایران، همراه شما خواهد بود.

موقعیت شما : صفحه اصلی » صنعت و معدن و تجارت
ارتقای عملکرد HSE؛ نویدبخش کاهش مخاطرات بخش معدن است
ارتقای عملکرد HSE؛ نویدبخش کاهش مخاطرات بخش معدن است

ارتقای عملکرد HSE؛ نویدبخش کاهش مخاطرات بخش معدن است

معاون برنامه ریزی و توانمندسازی ایمیدرو اعلام کرد: نتایج هشتمین دوره عملکرد hse واحدها حاکی از رشد عملکرد این بخش در حوزه معدن و صنایع معدنی است که نویدبخش دستیابی به هدف کاهش و صفر مخاطرات بخش معدن خواهد بود.

به گزارش اقتصادآنلاین، سمیه خلوصی، معاون برنامه‌ریزی و توانمندسازی ایمیدرو در هشتمین همایش دوره ارزیابی سطح عملکرد hse ایمیدرو، افزود: در این دوره ممیزی نتیجه هشت سال تلاش مدیران و کارکنان این بوده که امتیازات سطح ممیزی واحدها؛ در سطح متوسط میانگین قرار گرفته و به ۳۱۲ رسیده است.

وی افزود: این نتیجه حاکی است که اهداف تعیین شده در حوزه hse در اولویت برنامه های مدیران مجموعه ها قرار گرفته است و نویدبخش این موضوع است که به هدف کاهش و صفر مخاطرات دست یابیم.

خلوصی گفت: دستیابی به رشد ۱۳ درصدی حوزه معدن مطابق با برنامه هفتم پیشرفت ابلاغ شده و یکی از مهم ترین بخش های آن این است که ریسک ها و مخاطرات دستیابی به این هدف را شناسایی کنیم که یکی از این حوزه های پرریسک؛ حوزه hse است.

معاون برنامه ریزی و توانمندسازی ایمیدرو عنوان کرد: با توجه به اینکه اجرای پروژه های توسعه ای یکی از پرمخاطره ترین برنامه ها و اقدامات زیرمجموعه ایمیدرو است؛ از شما مدیران و کارکنان میخواهیم که حوزه hse را پررنگ ببینید و قبل از رخ دادن اتفاقی؛ ریسک ها و مخاطرات را پیش بینی کنید.

وی ادامه داد: در سال جاری ۶۳ واحد معدن و صنایع معدنی ممیزی شده است که اقدامی برجسته و بزرگ بوده و همکاران ما در طول بیش از ۳۰۰ روز این برنامه را اجرا کردند.

خلوصی اظهار داشت: مجتمع های تحت پوشش ملی صنایع مس ایران، منطقه سنگان و سنگ آهن مرکزی به این ممیزی اضافه شدند و امیدواریم این مدل ارزیابی hse در همه ی واحدهای معدن و صنایع معدنی اجرا شود چراکه اثربخشی این اقدام را در سال جاری شاهد هستیم و امتیاز عملکرد واحدها بهبود یافته است.

وی گفت: بعد از ممیزی شناسایی نقاط قابل بهبود و پیگیری و عملیاتی کردن آن ها یکی از مهم ترین اقدامات است و ما در ایمیدرو پروژه های بهبود را شناسایی و تامین مالی می کنیم تا آن نقاط قابل بهبود پیش بینی شده؛ اتفاق افتاده و وضعیت عملکرد hse واحدها ارتقا یابد.

خلوصی با بیان اینکه این مکانیزم و رویه باید در تمام شرکت های دارای ارزیابی عملکرد مستقر شود؛ اعلام کرد: در حوزه hse در کنار ممیزی ها بعضی واحدها ارزیابی ضعیف و نقاط بهبود بیشتری دارند که با تمام واحدها جلسه برگزار می کنیم تا تعهد مدیران را برای اجرای پروژه ها و بهبود وضعیت hse افزایش دهیم.

معاون برنامه‌ریزی و توانمندسازی ایمیدرو افزود: از شما مدیران، کارکنان و رئیس هیات عامل ایمیدرو به منظور اجرا و حمایت از راهبرهای حوزه hse قدردانی میکنم و امیدواریم سال آتی نیز شاهد رشد عملکرد واحدها در این بخش باشیم.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*

17 − یازده =