۞ اطلاعیه :
از امروز، آکادمی فارکس ایرانیان، با پوشش لحظه‌ای و بروز اخبار روز اقتصاد دنیا، فارکس، بورس، ارزدیجیتال و اقتصاد ایران، همراه شما خواهد بود.

موقعیت شما : صفحه اصلی » شهرک های صنعتی و مناطق آزاد
  • شناسه : 10959
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۹
  • 21 بازدید
  • ارسال توسط :
صدور مجوز احداث صنایع آب‌بر در استان زنجان ممنوع شد
صدور مجوز احداث صنایع آب‌بر در استان زنجان ممنوع شد

صدور مجوز احداث صنایع آب‌بر در استان زنجان ممنوع شد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان از ممنوعیت صدور مجوز احداث صنایع آب‌بر در این استان بر اساس دستورالعمل ابلاغی از مرکز خبر داد.

به گزارش بازار، حسین محمدی روز شنبه افزود: بر اساس این دستورالعمل صنایع باید از فناوری های جدید بهره بگیرند تا عنوان آب‌بر به آنها اطلاق نشود، در غیر این صورت صدور هر گونه مجوز برای اینگونه صنایع مشروط به استقرار آنها در سواحل است.

وی به سیاست دولت چهاردهم در پیگیری اقتصاد دریامحور اشاره کرد و ادامه داد: در این خصوص همه استان ها حتی استان های غیر ساحلی مکلف به نقش آفرینی و مشارکت هستند، از این رو از این ظرفیت جدید هم باید استفاده کنیم.

محمدی با بیان اینکه نحوه مشارکت استان ها در حوزه اقتصاد دریامحور و ساز و کار انتفاع آنها از این موضوع در حال مطالعه و تدوین است، گفت: حضور در سواحل را باید به عنوان راهبردی مهم قلمداد کرده و حتی سریع‌تر از سایر استان ها در این بخش حرکت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری در حوزه اقتصاد دریا محور را نباید به دامنه استقرار صنایع محدود کنیم و حتی می توانیم در حوزه فناوری ها جدید هم در سواحل استفاده هایی را ببریم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان گفت: بر اساس آمایش صنعتی استان، توسعه صنایع با مصرف انرژی و آب کمتر در اولویت است.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*

دوازده − هشت =