۞ اطلاعیه :
آکادمی فارکس ایرانیان، با پوشش لحظه‌ای و به‌روز اخبار روز اقتصاد دیجیتال دنیا، فارکس، بورس، ارزهای دیجیتال همراه شما خواهد بود.

موقعیت شما : صفحه اصلی » نفت و پتروشیمی
  • شناسه : 29497
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۸:۱۱
  • 46 بازدید
  • ارسال توسط :

راهکار پنهان چین برای جنگ نفتی

چین با سرعت بالایی در حال ساخت سایت‌های ذخیره‌سازی نفت است.

به گزارش اکوایران، رویترز در گزارشی نوشته که شرکت‌های دولتی نفتی چین از جمله سینوپک (Sinopec) و شرکت ملی نفت فراساحلی چین (CNOOC) قرار است در سال‌های ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶ در مجموع ۱۱ سایت جدید با ظرفیت ۱۶۹ میلیون بشکه به ظرفیت ذخیره‌سازی کشور اضافه کنند که از این میزان، تاکنون ۳۷ میلیون بشکه ظرفیت ساخته شده است.

این اقدام بخشی از کارزار افزایش ذخایر نفت خام به شمار می‌آید و پس از حمله روسیه به اوکراین و بر هم خوردن جریان انرژی جهانی، اهمیت بیشتری پیدا کرده و امسال شتاب گرفته است.

چین بزرگ‌ترین واردکننده نفت خام در جهان است و این سایت‌ها بعد از تکمیل قادر خواهند بود، معادل دو هفته واردات خالص نفت چین را ذخیره کنند.

وابستگی سنگین چین به واردات نفت خام، که عمدتا از طریق نفتکش‌ها حمل می‌شود، یک آسیب‌پذیری استراتژیک محسوب می‌شود و پکن تلاش دارد این آسیب‌پذیری را از طریق افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی، تنوع‌بخشی به منابع واردات و حفظ تولید داخلی کاهش دهد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*

1 × سه =